Wie is de evp maker?

‘Inge is een zeer bevlogen adviseur met een aansprekende visie en daarnaast veel creatieve kracht.’

evp maker: Inge Beckers

De EVP Maker® is ontwikkeld door Inge Beckers.

Inge Beckers is een ervaren en enthousiaste consultant in HR-communicatie, zelfstandig ondernemer, trainer, coach en auteur. Het is haar passie om organisaties te laten ervaren dat zij met de inzet van goede HR-communicatie de medewerker-engagement kunnen verhogen.

Inge is initiatiefnemer van het online kennisplatform HR-Communicatie.nl en expert op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en employer branding. Met de EVP Maker helpt ze organisaties zich onderscheidend te presenteren aan de arbeidsmarkt.

Bouwjaar

Artikelen

Ondernemer sinds

%

I love my job

Mijn goal: iedere organisatie zó inrichten dat het een geweldige werkplek is waar alle medewerkers goed geïnformeerd, gemotiveerd en geïnspireerd aan het werk zijn!

MIJN COMPETENTIES

Organisaties vragen mijn inzet als zij bekendheid van het werkgeversmerk willen vergroten via arbeidsmarktcommunicatie, (interne) sociale media willen inzetten voor professionalisering of Employer Brandinghoger willen scoren met hun medewerkerstevredenheid via Internal Branding, sneller willen schakelen met vaste en flexibele talenten (inzet talent pools) en samenwerking bevorderen tussen HR & Communicatie afdelingen.

Ik ben een ‘verbinder’ in hart en nieren. Dit betekent dat ik een sterk denkvermogen met een warm, sociaal hart en praktische actie weet te combineren. Als communicatie en brand manager werk ik aan verander- en communicatie-trajecten. Ik ben een gepassioneerde interventie manager, sterk ontwikkeld op het People & Change vlak, ik weet positieve vibes rond merkwaarden te creëren tijdens Internal Branding en Employee Engagement programma’s. 

  • Internal & Employer Branding
  • HR-communicatie & arbeidsmarktcommunicatie
  • Change, Project & Interim Management
  • Regisseren, Adviseren & Coachen

Werk maken van je reputatie?
Versterk je identiteit!