mijn vakmanschap

Complexe zaken in zeer begrijpelijke woorden uitleggen

Spreker, trainer & coach

Mijn vakmanschap als spreker bestaat uit complexe zaken in zeer begrijpelijke woorden uitleggen. Ik weet ervaring en inhoudelijke deskundigheid te combineren met humor en een luchtige aanpak. 

I believe in the power of innovation through collaboration

Vaak zijn workshops maar weinig interactief. Als enige activiteit mag je luisteren en eventueel wat aantekeningen maken. Om tijdens de sessie toch een beroep te doen op het publiek wordt aan het einde soms wat stellingen geponeerd of het welbekende vragenrondje afgewerkt. Niet de setting van mijn workshops. Ik geloof heilig in de kracht van samenwerking!

Tijdens mijn workshops worden deelnemers altijd meer dan actief betrokken. Door mee te doen ga je delen en word je uitgenodigd je kennis en inzichten te ‘vermenigvuldigen’. Op deze wijze staat iedereen open om te ontvangen en te leren. Ik gebruik regelmatig de World Café methodiek. Aan de hand van goede vragen verkennen we bijvoorbeeld kansen en bedreigingen en formuleren daarvoor concrete maatregelen. Of om draagvlak te krijgen voor plannen en acties. 

Spreker

De thema’s waarover ik spreek zijn: HR-communicatie, arbeidsmarkt-communicatie & EVP, branding (corporate, employer, internal & personal) en in het verlengde daarvan candidate & employee journeys en medewerker-engagement. Alle openbare presentaties lees je op SlideShare van LinkedIn.

z

Trainer

Via de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie geef ik (in-company) trainingen over employer branding, werkgevers-imago en -positionering, doelgroep gericht werven, recruitmentsites en over de inzet van sociale media bij arbeidsmarktcommunicatie.

Ga naar de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie voor meer informatie.

 

Coach

Vind je het fijn om zelf volledig ‘in controle’ te zijn maar zou je binnen jouw organisatie arbeidsmarktcommunicatie professioneler willen inrichten of scherper op de kaart willen zetten? Ik coach je graag ‘on the job’ zodat jij (of jouw team) precies die vaardigheden aanleert die nodig zijn om succesvoller te zijn in je vak. 

 

Heel erg bedankt Inge! Ik heb erg genoten van je oorspronkelijke en enthousiaste aanpak. Ik weet je te vinden als ik denk dat we weer even jouw energieke oppepper nodig hebben.

Fije Hooglandt, College van bestuur @ Talent Primair

With the drive of Inge towards 'sustainable' and 'green'-initiatives she created a vibe for those projects using all available means. One of the projects that she did changed from 'some initiative' to a 'strategic project' as an effect of her involvement and focus.

Joel Blaauw, IT Solutions Engineer @ ABN AMRO

Inge heeft mij een keer gevraagd: "Hoe zou jij mij in 1 woord omschrijven?" Bij mij kwam onmiddellijk het woord 'betrokken' op. Inge is betrokken. Zowel zakelijk als privé. Zakelijk brengt ze, door deze betrokkenheid in combinatie met haar vakmanschap, ieder project tot een doeltreffende en succesvolle afronding!

Jennifer Keek, Graphic Designer @ Coek Design