aanpak evp

Binnen 10 weken een EVP! Is dat wel mogelijk? Jazeker, we plannen zoveel mogelijk alle activiteiten in. We doen onderzoek, inventariseren ambitie en werken een strategisch advies volledig op maat uit.

Plan van aanpak 

Week 1. Intakegesprek

In het intakegesprek lichten we onze aanpak zorgvuldig toe en we inventariseren jullie wensen en behoeften. We bepalen met wie en wanneer we de bijeenkomsten inplannen.

Week 2. Deskresearch

We lezen jullie langetermijn strategieplannen en natuurlijk ook de jaarplannen van HR & Communicatie. Alles om een goed beeld te krijgen van waar jullie als organisatie op koersen.

Week 3. Kick-offsessie

Tijdens een startbijeenkomst van twee uur met een focusgroep verkennen we hoe goed werkgeverschap er bij jullie uitziet en waar goed werknemerschap aan zou moeten voldoen.

Week 4/5. Onderzoek

We gaan op zoek naar wat jullie organisatie kenmerkt, wat jullie bijzonder maakt en hoe jullie zijn als werkgever. Wanneer en waarom kiest men om juist bij jullie te komen werken? Met een vriendelijke online vragenlijst doen wij onderzoek onder jullie medewerkers.

w

Week 6. Co-creatie

Het zijn vooral nieuwe medewerkers die goed kunnen vertellen waarom ze voor hun werkgever hebben gekozen. Daarom verkennen we met hen wat jullie organisatie uniek maakt. 

Week 7. Reflectie

De EVP Maker verwerkt de input van het deskresearch, uit de kick-offsessie, het onlineonderzoek en de co-creatiesessie en bereidt de belangrijkste sessie voor.

Week 8. Ambitiesessie

Alle opgedane inzichten presenteren we aan een focusgroep bestaande uit belangrijke stakeholders voor arbeidsmarktcommunicatie. Samen bepalen we richting en bespreken we realistische ambities.

 

l

Week 9. EVP maken

De EVP Maker werkt de EVP en de strategie voor de communicatie met de arbeidsmarkt uit in een presentatie.

Week 10. EVP is klaar!

De EVP Maker presenteert aan de belangrijkste stakeholders de EVP alsmede de strategie voor arbeidsmarktcommunicatie.

NEXT STEPS

Hierna kan direct gestart worden met het uitwerken van een creatief communicatie­concept voor employer branding, de aanpassing van arbeids­markt­communicatie­media/­middelen (zoals de werkenbij-site) en de ontwikkeling van content (beeld, geluid, video) voor sociale media.

ENGAGED PEOPLE.

GREAT COMPANIES.

BETTER WORLD.

Gek eigenlijk als Neerlandica dat ik mij toch het beste kan vinden in deze zes Engelse woorden. Maar het past me en ik leg graag uit waarom. In mijn werk intervenieer ik heel gericht in organisaties. Want als je goede relaties hebt houdt of creëert met je medewerkers – dan investeer je in het verlengde daarvan – direct in een goede relatie met je klanten, clienten, patienten, burgers!

 Verder lezen, over mijn persoonlijke mantra >>

Zet je werkgeversmerk in het zonnetje!